Κύρια Σελίδα

 

Έχω αρκετά επιστημονικά ενδιαφέροντα, και ο ιστοχώρος μου εξετάζει αυτές τις πτυχές σε κάποιο βάθος.

Ο τομέας που ειδικεύομαι είναι η χωροχρονική ανάλυση. Συγκεκριμένα, η εξειδίκευσή μου είναι σε στοχαστικές μεθοδολογίες πρόβλεψης για χωροχρονικές διεργασίες. Στον τομέα αυτό, εργάζομαι πάνω σε έρευνα και ανάπτυξη εφαρμογών, χαρτογράφισης και λύσεων για φυσικές διεργασίες που εξελίσσονται στο χώρο και το χρόνο.

Η εργασία μου συνεισφέρει στο απαραίτητο υπόβαθρο και στην κατασκευή εργαλείων για την κατανόηση, εξήγηση, και πρόβλεψη μιας ποικιλίας από τέτοιες διεργασίες. Τα ευρήματα της έρευνάς μου βρίσκουν εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, όπως είναι η περιβαλλοντική έρευνα, οι επιστήμες υγείας και ζωής, η ενεργειακή έρευνα, τα ατμοσφαιρικά μοντέλα, η ανάλυση και αξιολόγηση κινδύνων, τα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS), τα οικονομικά.


Οι βασικές μου γνώσεις είναι στη Φυσική και συνέχισα με ειδικότερες σπουδές στους τομείς τής Περιβαλλοντικής Φυσικής, Μετεωρολογίας και των Περιβαλλοντικών Επιστημών. Στο σύνολό της, η ερευνητική μου εργασία έχει να κάνει με βασική έρευνα, τόσο μέσα από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και στη βιομηχανία.

Σε ακαδημαϊκά περιβάλλοντα έχω εργαστεί σε ερευνητικές θέσεις στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ της Βόρειας Καρολίνας, στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στην  Κρήτη.

Στο βιομηχανικό χώρο, υπήρξα ο ειδικός για τη χωρική ανάλυση και εργάστηκα στην ανάπτυξη σχετικού λογισμικού για το SAS Institute, Inc.

Αυτό τον καιρό διαχειρίζομαι τη SpaceTimeWorks, LLC, που είναι μια εταιρία για χωροχρονική έρευνα, ανάλυση και οπτικοποίηση.


Διαβάστε τα τυπικά σχετικά με την ουσία της δουλειάς μου στο βιογραφικό σκέλος των σελίδων αυτών.

Εξετάστε μια αναφορά σε βάθος πάνω στα θέματα όπου έχω δουλέψει μέχρι τώρα στο τμήμα της 'Ερευνας.

Δείτε το υλικό που έχω συνεισφέρει σε επιστημονικές δημοσιεύσεις και σχετικά με τις παρουσιάσεις που έχω κάνει στο τμήμα των 'Εργων.


Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρουσα την περιήγησή σας στο δικτυακό μου χώρο.


Για επικοινωνία ή τυχόν ερωτήσεις παρακαλώ στείλτε μήνυμα στον webmaster της σελίδας.

Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο μου!